WALLSCAPE FINLAND OY

Wallscape - Seinätulostuksen edelläkävijä

Wallscape Finland Oy on suomalainen yritys, joka tuo saatavillesi uudenlaisen seinien tulostustekniikan. Voimme tulostaa personoituja kuvia maalatuille seinäpinnoille, tiilelle, betonille, metallille, puulle, lasille, jne.

Tarjoamme seinätulostuspalvelua sekä seinätulostimien ja tarvikkeiden jälleenmyyntiä ensimmäisenä Pohjois-Euroopassa, olet sitten sisustamassa yrityksesi toimitiloja tai kotiasi. Asiakkaitamme ovat sisustussuunnittelijat, arkkitehdit, rakennuttajat, yritykset pienistä suuriin sekä kaikki sisustamisesta kiinnostuneet yksityishenkilöt.

Olemme valtuutettuja saksalaisen Wallpen® GmbH -yhtiön lisenssinhaltijoita yksinoikeudella Suomessa. Wallpen® on alusta asti keskittynyt kehittämään tuotteitaan ja palveluitaan, joten se on noussut kansainväliseksi seinätulostuksen edelläkävijäksi. Wallscape Finland Oy on ylpeä saadessaan olla osa heidän maailmanlaajuista perhettä.

Me tulemme luoksesi

Wallscapen kuljetuskalusto on varusteltu kattamaan kaikki, mitä tarvitaan seinätulostustyön tekemiseksi paikan päällä. Liikumme luoksenne mobiililla ratkaisulla ja varmistamme, että tulostus valmistuu ammattimaisesti ja nopeasti. Ajoneuvo on varusteltu tulostimella sekä kaikilla tarvittavilla työkaluilla, suojavälineillä ja puhdistustarvikkeilla. Näytekappaleista sekä esitteistä näette lopputuloksen jo ennen työn valmistumista.

Kun työmme on tehty, voitte jättää terveiset ja mielipiteen ajoneuvon vieraskirjaan. Haluamme kuulla vaikutelman yrityksestämme, sen toiminnasta ja miten onnistuimme juuri teidän projektissanne!