MITÄ ON SEINÄTULOSTUS?

Wallscape - Seinätulostus

Uusi tapa sisustaa

Valitse täysin uudenlainen tapa koristella seinäpintoja. Patentoitu seinätulostustekniikka tarjoaa perinteisiä tapetteja tai seinätarroja näyttävämmän tavan koristella seinäsi. Lähes kaikille pystysuorille pinnoille voi luoda yksilöityjä seinäpintoja. Seinätulostin ei kosketa seinää, vaan suihkuttaa pinnalle mikroskooppisen pieniä pisaroita UV-mustetta. Kuva muodostuu seinälle samalla idealla kuin paperille tulostettaessa. 100 % saksalaista laatua oleva tulostin ei vaadi paljoa tilaa ja sen käyttöönottoon kuluu vain muutama minuutti. Käyttämämme hajuton ja kuivuttuaan myrkytön UV-muste luo erittäin värikylläisiä kuvia.

Lukemattomia mahdollisuuksia

Seinätulostuksella pystytään tulostamaan seinäpinnalle mitä tahansa kuvia. Häivytykset, varjostukset ja erilaiset efektit luovat kuvasta täysin omanlaisensa ja näin myös eroaa perinteisestä tulostetusta teipistä tai valokuvatapetista. Kuva sulautuu osaksi olemassa olevaa pintaa jättäen alla olevan seinän struktuurin näkyville, eikä siihen myöskään jää reunoja. Pystymme tulostamaan kaikista tavallisista kuvatiedostoista, joko asiakkaan omasta aineistosta tai kuvapankkien tarjoamista kuvista. Kuvapankeista löytyy kuvia kymmeniä miljoonia ja suunnittelutiimimme auttaa mielellään kuvasisällön suunnittelussa.
Wallscape - Graafinen suunnittelu
Wallscape Printer

Laadukas laitteisto

Seinätulostin on rakennettu parhaista komponenteista, jotka yhdessä 16 patentin kanssa takaavat huippulaadun ja luotettavuuden. Tulostinta ohjataan langattomasti tabletilla ja sen lukuisat sensorit varmistavat tarkan tulostusjäljen. Laite käyttää juuri siihen suunniteltua erikoismustetta, joka kovettuu tulostettaessa UV-valon avulla. Tulostin on kompaktin kokoinen, joten sillä voidaan tulostaa myös pienemmissäkin tiloissa.