MUUT PALVELUT

Wallscape - Seinätulostus

Tulosteet sisustukseen

Tarjoamme myös kokonaisvaltaisen palvelun sisustukseen yhteistyökumppaneidemme avulla. Julisteet, taulut, sisustustarrat, -levyt ja teippaukset sekä muut suurkuvatulosteet niin yritysten liiketiloihin, julkisiin tiloihin kuin kodin sisustukseenkin nopeasti ja joustavasti. Erilaiset tulostusratkaisut yhdessä seinätulostuksen kanssa tarjoavat monipuolisen ja näyttävän lopputuloksen tilaan kuin tilaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteet tuovat näyttävyyttä ja näkyvyyttä niin yrityksen liiketiloihin ja esittelypisteisiin kuin esimerkiksi kodin sisustukseen. Yhteistyökumppanimme monipuoliset suurkuvatulostuksen palvelut laajoine värimaailmoineen mahdollistavat tyylikkäät ratkaisut nopeasti ja joustavasti kaikenlaisiin kohteisiin.

Yhteistyökumppanimme kautta voimme toteuttaa suurkuvatulosteita erilaisille papereille 150 cm leveyteen ja kankaille jopa 250 cm leveyteen asti. Tulostimet valitaan aina kohteen mukaan: tehdäänkö esimerkiksi julisteita vai valokaappeja, tulostetaanko kankaalle, vinyylille vai tarralle, vai tarvitaanko vaikkapa suuria määriä tavallista A4:sta. Kerro meille millaisia ja mihin käyttötarkoituksiin tulosteita tarvitset, niin me ehdotamme mielellämme tarkoitukseen sopivimpia ratkaisuja.

Esimerkiksi:
 • suurkuvatulosteet erilaisille materiaaleille (ChromaLuxe, kankaat ja canvakset)
 • tarratulosteet (Viscom, PCV, kennolevy, alumiinikomposiitti)
 • akustiikkalevyt tulostettuina tai kankaalla päällystettynä
 • valokuvatapetit ja muut kuvatulosteet
 • Wallscape - Graafinen suunnittelu
  Wallscape - Lightpress

  Korkealuokkaiset tapetit

  Tarjoamme myös asiakkaillemme laadusta tinkimättä maailman näyttävimpiä tapetteja. Valikoimistamme löytyy mm. VERSACE Home, Luigi Colani, Ulf Moritz, ESPRIT Home sekä Porsche Design Studio -luksustapetteja. Valmistajia löytyy myös ympäri maailmaa, mm. Marburg, Rasch, Livingwalls, Borås Tapeter, Hohenberger, jne. Oikealla tapetilla voidaan tilaan luoda mukavaa kotoisuutta tai silmiinpistävää tyyliä. Ota yhteyttä!

  Graafinen suunnittelu

  Mikäli tarvitset apua aiheen valinnassa, kuvan muokkauksessa, sävyjen säätämisessä tai missä tahansa seinätulostukseen liittyvässä asiassa, graafisen suunnittelun ammattilaisemme on käytössäsi. Saat meiltä yli kymmenen vuoden kokemuksella myös graafisten ilmeiden, logojen sekä taittotöiden suunnittelut ja toteutukset.
  Wallscape - Lightpress
  Wallscape - Lightpress

  Jälleenmyynti

  Mikäli haluat tuoda jo olemassa olevaan tai uuteen yritykseesi lisää mahdollisuuksia uuden seinätulostustekniikan kautta, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä. Tarjoamme Wallpen®-seinätulostimet sekä tarvikkeet suoraan valmistajalta!