Seinätulostuksen edelläkävijä

Vain mielikuvitus rajana

Seinätulostus on uusi tekniikka, jolla voi tulostaa kuvia lähes mille tahansa pystysuoralle pinnalle. Tulostettu kuva on todellinen katseenvangitsija, oli taustana sitten maalattu seinä, tiili, betoni, metalli, puu tai lasi. Seinätulostus viimeistelee toimitilasi seinäpinnan, näyteikkunan tai vaikka lastenhuoneen seinän. Voit valita ja suunnitella kuvan itse tai käyttää ammattitaitoista suunnittelupalveluamme. Vain mielikuvitus on rajana.

Ekologisuus

Käyttämämme musteet ovat kuivuttuaan myrkyttömiä, joten tulostus sopii myös kohteisiin, joissa pintamateriaaleilta vaaditaan korkeaa laatua. Musteet eivät kuivuttuaan allergisoi, joten ne soveltuvat herkimmillekin ja ovat vaarattomia myös kotieläimille. Tulostettaessa ei käytetä luontoa kuormittavia materiaaleja, kuten paperia ja muovia, koska kuva tehdään suoraan jo olemassa olevalle pinnalle.

Kiinnostaako oma seinätulostin?

Wallscape Finland Oy on valtuutettu Wallpen™-seinätulostimien ja tarvikkeiden lisenssinhaltija Suomessa. Saksalaisen Wallpen GmbH:n valmistamat patentoidut seinätulostimet ovat ensimmäiset laatuaan koko maailmassa. Wallscape tarjoaa monipuolista seinätulostus- sekä suunnittelupalvelua asiakkailleen ympäri Suomen. Jälleenmyymme myös seinätulostimia ja tarvikkeita. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä!

Lue lisää >>
Tarkkuus (dpi)
600
Ideoita
1001
Takuu (vuotta)
15
Nopeus (cm² / h)
4000

Miksi seinätulostus?

Aivan uudenlainen tekniikka mahdollistaa tulostamisen suoraan pinnalle, jolloin kuvasta tulee kestävä osa seinäpintaa. Tulostukset voivat olla lähes minkä kokoisia tahansa, pienistä yksityiskohdista isoihin seinäpintoihin. Voit unohtaa vaivalloisen tarrojen kohdentamisen ja liimaamisen tai sapluunojen ja maalin kanssa askartelun. Seinätulostus säästää myös aikaa ja rahaa, koska tulostaminen voidaan tehdä paikan päällä.

PESTÄVÄ

Seinän voi pestä huoletta ilman, että kuva vahingoittuu. Kuva on heti tulostuksen jälkeen kuiva ja valmiina käyttöön.

TAKUU

Töillämme on tyytyväisyystakuu, jotta lopputulos on varmasti sopimuksen mukainen. Laadukkailla musteillamme on jopa 15 vuoden takuu.

UV-SUOJATTU

Musteemme on UV-suojattu eikä se haalistu. Mustevalmistaja antaa musteille sisätiloihin jopa 15 vuoden takuun.

KESTÄVÄ

Tulostettu pinta kestää kevyet kolhut. Musteemme on UV-suojattu eli kuva ei haalistu. Sisäpinnoille mustevalmistaja antaa jopa 15 vuoden takuun.

MYRKYTÖN

Muste on kuivuttuaan myrkytöntä, eikä se aiheuta haittaa ympäristölle. UV-muste kovettuu muoviksi kuivuttuaan.

ASIAKASPALVELU

Meiltä saat loistavan laadun lisäksi osaavaa asiakaspalvelua, suurella sydämellä. Autamme mielellämme myös kuvien suunnittelussa.

POISTETTAVA

Mikäli tulostettu kuva ei enää miellytä silmää, sen voi yksinkertaisesti maalata piiloon parilla kerroksella maalia.

LAADUKAS

Käyttämämme laitteet ja tekniikka takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Siivoamme aina jälkemme lähtiessämme.

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ? KIINNOSTUITKO SEINÄTULOSTUKSESTA?

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta